Messukeskus

Helsingin messukeskus on Suomen vilkkain ja monipuolisin messu- ja tapahtumakeskus. Vuosittain Messukeskuksella järjestetään yli 100 tapahtumaa ja 1500 kokousta, joissa vierailee 1.3 miljoona kävijää. Messukeskuksen tapahtumakalenteri Messukeskuksen tilaesittely

Yhteistyöprojektimme:

 

Maatalousalan messutapahtuman konseptikehittäminen. Alalta on puuttunut tapahtuma syksyltä, jonne kaikki päätoimijat mahtuisivat saman katon alle. Ongelmaan haettiin ratkaisuja alan toimijoiden kanssa. Tilojen suhteen ratkaisu löytyi Messukeskuksesta. Messujen vastaanotto on ylittänyt kaikki odotukset. Tapahtumasta tulee jo ensimmäisellä kerralla alan suurin sisätapahtuma. Näyttelyneliöitä on jo varattu yli 25 000 neliötä ja yli 200 näytteilleasettaja on jo mukana. Kävijöille on upean messun lisäksi tarjolla Helsingin ja vaikka Tallinnan upea oheisohjelmatarjonta messukäynnin yhteyteen. Tutustu messutapahtumaan tarkemmin tästä.

WoodExpo

WOOD-, messukonseptin kehittäminen Messukeskuksen kansainvälisimmän messutapahtuman – PulPaper-messujen rinnalle. Ensimmäisen kerran koko metsäklusterin kattava messutapahtuma toteutuu 29.-31.5.2018. Messukeskuksessa, Helsingissä.

WOOD-messut tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden saha- ja levyteollisuuden näytteilleasettajille tavata suomalaisen kohderyhmän lisäksi myös lähialueiden ostajat sekä valittuja ostajia kauempaakin. Pohjoismaissa on runsaasti saha- ja levyteollisuuden koneiden globaaleja valmistajia, jotka nyt saadaan esitettelemään omia teknologioitaan rinnan massa- ja paperipuolen johtavien valmistajien kanssa. Tutustu messutapahtumaan tarkemmin tästä.