Tilikausi 2023-2024 jatkui edellisvuosien kasvu-uralla. Liikevaihdossa rikottiin jo 800t€ raja. Sijoitustoiminta nousi suurimmaksi liiketoiminnaksi useammalla mittarilla. Sijoitustoiminnassa saatiin useita onnistumisia, mutta myös pettymyksiä. Tapahtumaliiketoiminta toteutui ennusteiden mukaan. Tulosta saatiin aikaan edellisvuosien tapaan, mutta suhteellinen tuotto laski. Useita linjauksia ja panostuksia kasvun turvaamiseksi tehtiin. Näistä enemmän tuonnempana.

Sijoitustoiminta keskittyi pääosin julkiseen osake- ja rahastosijoittamiseen. Vain yksi kiinteistösijoitus toteutui, vaikka kartoituksia tehtiin useampia. Noteeramattomien yhtiöiden kartoituksia tehtiin myös useita, mutta sijoitukseen asti ei edetty. Sijoitussalkun toivesijoitus seuraavalle tilikaudelle olisi osuus 1-3milj€ liikevaihtoa tekevästä kasvuhaluisesta yrityksestä, jolla olisi myös tarvetta allekirjoittaneen työpanokselle kasvun toteuttamiseen. Vinkkejä saa antaa ja toteutuneen sijoitusvinkin antaneelle on tarjolla pullo hyvää shamppanjaa.

Tapahtumaliiketoiminnassa rikottiin taas ennätyksiä. KoneAgria toteutui Tampereelle 12.-14.10.23. Kävijä- ja näytteilleasettajamäärissä toteutui uudet ennätykset ja tyytyväisyys oli huippuluokkaa niin kävijöiden kuin näytteilleasettajien osalta. MaatalousKonemessujen työstö on käynnissä parhaillaan ja hyvältä näyttää. Kolmannen kerran toteutuva MaatalousKonemessut 17.-19.10.2024 tavoittelee taas uusia ennätyksiä. Tervetuloa käymään!

Tapahtumaliiketoimintaan saatiin nuorekasta osaamista Eveliinan aloitettua yrityksessä keväällä täyspäiväisenä työntekijänä. Alikonsultoinnin käyttö jatkui myös vanhaan malliin ja sielläkin ideoitiin uusia avauksia.

Hoivaliiketoiminta laitettiin vuodenvaihteessa tauolle Virven siirtyessä täyspäiväiseen työhön yrityksen ulkopuolella.

Nyt nautitaan muutamat viikot kesästä ja sitten taas täysi vauhti päälle.

Leo 56

Jaa sosiaalisessa mediassa

Jaa tämä artikkeli ystäviesi kanssa.